« Seznam kurzů

Dá se naučit programování on-line?

Vyučujeme programování ve virtuální třídě online. Výuka má živého lektora a mentora. Studuj odkudkoliv.
19.4.2023 | 2 minuty k přečtení | Sdílej na:

Úspora času online učením

Ušetříš čas, který bys jinak strávil/a dojížděním. Studium programování můžeš snadno skloubit se svými povinnostmi. Kurzy programování můžeš absolvovat o víkendech (většinou od 9 –17 hodin). Pokud pracuješ na plný úvazek, máš příliš mnoho povinností a nemůžeš se motivovat k samostatnému učení, bude pro tebe dálkový kurz ideální.

Svůj čas si plánuješ sám/a

Kromě živé výuky tvoří 50 % kurzu tvoje vlastní práce a je jen na tobě, jak si ji naplánuješ. Nezapomeň však, že bez poctivé přípravy na výuku budeš jen těžko chápat některá témata probíraná během přednášek nebo živého programování. Při plánování svých povinností počítej s dalším časem potřebným k samostudiu programování z hotových materiálů, ke kterým budeš mít přístup z virtuální platformy, nebo LMS (Learning Management System).

Podpora lektora, mentora a skupiny

Vzdálený kurz v Coders Lab nejsou jen materiály a videolekce dostupné na virtuální platformě. Jedná se především o živé lekce, které se konají 2x až 3x týdně. Můžeš se průběžně ptát lektora, mentora nebo své skupiny na cokoliv, co se týká kurzu. Řešíš cvičení se skupinou naživo, jste spolu v kontaktu přes Slack – komunikuješ s lidmi, kteří rozptýlí tvé pochybnosti a zodpoví všechny tvé dotazy. Navíc, pokud bys měl/a problém s nějakým cvičením, můžeš před každou hodinou probrat důležité otázky s lektorem či mentorem, který je přítomen v průběhu celého kurzu.

Sledování pokroku ve výuce

V průběhu kurzu tě budeme motivovat k dalšímu učení! Svůj pokrok probíráš během individuálních sezení s mentorem a po každém modulu tě čeká zkouška, kterou si ověříš zvládnutí nových znalostí. Tímto způsobem monitoruješ průběh svého studia a pravidelnost hodin tě bude motivovat k systematickému učení.

Kvalita prezenčního kurzu přenesená do on-line výuky

On-line kurz nabízí stejnou pravidelnost výuky, kvalitu materiálů, znalostí a lektorů jako kurz prezenční. Tento režim jsme vytvořili s ohledem na vaše pohodlí! Pokud se nemůžeš účastnit prezenčního bootcampu, bude pro vás ideální režim dálkového studia v Coders Lab.

IT obor je klíčem k budoucnosti

Poptávka po technologických dovednostech neustále roste. Podle McKinsey Global Institute se cekový čas strávených prací s technologickými dovednostmi zvýší o více než polovinu. Trh práce v oblasti IT stále potřebuje odborníky a tento trend se v blízké budoucnosti nezmění. S dynamickým rozvojem technologií a umělé inteligence vzniká stále více pracovních míst spojených s programováním.V tomto odvětví se rozhodně nemusíš bát, že by umělá inteligence nahradila tvoji profesi. Pokud však stále váháš, zda se ti vyplatí zúčastnit se kurzu programování, jistě tě přesvědčí platy programátorů. IT odborníci spadají v celosvětovém měřítku do kategorie osob s nadstandardně vysokými příjmy.

IT je budoucnost z hlediska vývoje trhu práce, technologií i výdělků. Je jen na tobě, zda se do tohoto světa přidáš! Podívej se, který kurz programování pro tebe bude nejlepší.

Sleduj nás na Facebooku

Sleduj Coders Lab na Facebooku a začni odebírat novinky i zábavu z IT.

Mohlo by tě také zajímat

Další témata z IT oboru

Svět IT je rozmanitý a velmi obsáhlý. Je proto důležité zaměřit se z počátku na to podstatné. Přinášíme výběr toho nejdůležitějšího, co tě v IT může potkat, nebo na co se nás zájemci o kurzy často ptají.
Nevíš jistě, který kurz je pro tebe ten pravý?
Máš pochybnosti? Udělej si test tvých silných stránek a zjisti, která cesta je pro tebe nejlepší.