Síla IT kurzů od Coders Lab je v přímém kontaktu s odborníkem

Zjisti v článku, v čem se IT kurzy Coders Lab liší od jiných kurzů na trhu a v čem jsou unikátní. Jejich síla tkví především v přímém kontaktu s odborníkem.
6.2.2024 | 2 minuty k přečtení | Sdílej na:

Samostudium není tak účinné jako výuka s lektorem

Metoda výuky v Coders Lab se vyjímá především tím, že klademe důraz na přímou interakci (komunikaci) s odborníky. Na rozdíl od mnoha jiných IT škol, které nabízejí především materiály pro samouky nebo nahrané webináře, v Coders Lab probíhá každá lekce „živě“ s lektorem. To je při výuce IT naprosto klíčové, protože když si nebudeš s čímkoliv vědět rady, zeptáš se ihned lektora a on ti pomůže problém vyřešit.

Díky živé komunikaci s vyučujícím navíc snáze porozumíš obtížnějším tématům. Zároveň máš možnost debatovat s ostatními účastníky kurzu a už od prvních chvil navazovat zajímavé kontakty. Tzv. živá výuka je víc motivující než samostudium, protože se budeš cítit zapojen/a do procesu.

Zkrátka věříme, že přímý kontakt se zkušeným specialistou a dalšími účastníky je klíčem k efektivní výuce.

Veškerá komunikace s odborníkem je v ceně kurzu

Jakákoliv komunikace či konzultace s odborným školitelem je započítaná v původní ceně kurzu, takže se nemusíš bát dodatečných poplatků. Všechny IT kurzy Coders Lab jsou nastavené tak, aby ses odborníka moh/la kdykoliv zeptat na cokoliv, co souvisí s výukou.

Připravíme tě na konkrétní pozici v IT

Tím ale unikátnost IT kurzů od Coders Lab nekončí. Na rozdíl od běžných výukových platforem do tebe nebudeme cpát obecnou omáčku, ale připravíme tě na konkrétní pozici v IT. To znamená, že si na začátku vybereš jedno zaměření, a tomu se budeš věnovat po celou dobu.

Co je na tom skvělé? Ihned po dokončení kurzu můžeš začít posílat životopisy a ucházet se o práci juniorního IT specialisty (např. Front Developer, Backend Developer nebo tester a datový analytik).

Pokud ti tedy záleží na praktickém využití znalostí a chceš co nejdřív získat vysněnou práci v IT, naše kurzy pro tebe budou to pravé ořechové.

Získej na kurz dotaci až 50 tisíc Kč od MPSV

Těžkou hlavu si nemusíš dělat ani s cenou kurzu. I když je vyšší, na většinu částky můžeš získat dotaci až 50 tisíc Kč od Ministerstva práce a sociálních věcí (tj. až 82 % ceny kurzu).

Jak dotaci získat a jak probíhá vyřízení žádosti? To si přečti v podrobném článku zde.

Hned potom si vyber jeden z aktuálně vypsaných IT kurzů, ještě dnes tak můžeš vykročit za změnou kariéry a prací snů v IT.

Sleduj nás na Facebooku

Sleduj Coders Lab na Facebooku a začni odebírat novinky i zábavu z IT.

Mohlo by tě také zajímat

Další témata z IT oboru

Svět IT je rozmanitý a velmi obsáhlý. Je proto důležité zaměřit se z počátku na to podstatné. Přinášíme výběr toho nejdůležitějšího, co tě v IT může potkat, nebo na co se nás zájemci o kurzy často ptají.
Nevíš jistě, který kurz je pro tebe ten pravý?
Máš pochybnosti? Udělej si test tvých silných stránek a zjisti, která cesta je pro tebe nejlepší.