Nejpopulárnější portály s nabídkami práce v IT

Odvětví IT láká stále více nových uchazečů na vysoké platy, výhodné pracovní podmínky a možnost rychlého růstu. Mnoho lidí proto uvažuje o radikální změně své kariéry a vstupu do světa IT, který v dnešní době nabízí velké možnosti rozvoje. Láká nová profesní buducnost i tebe?
21.5.2023 | 2 minuty k přečtení | Sdílej na:

Populární portály s nabídkou práce v IT

Nejjednodušší způsob, jak začít hledat, je použít standardní portály s inzeráty práce. Naštěstí existuje mnoho specializovaných platforem pro IT průmysl. Poradíme ti, kde hledat:


StartupJobs.cz (Práce ve startupech)

Žhavé pracovní nabídky ze startupů čekají jen na tebe. Startup Jobs se zaměřuje převážně na technologické pracovní pozice. Přesto, že se tento portál zpočátku orientoval hlavně na startupy, v současnosti zde najdeš nabídky všech druhů firem od marketingových agentur, softwarových firem až po e-commerce. Na Startup Jobs se určitě vyplatí začít, pokud si hledáš práci.

Konkrétní pozice na StartupJobs.cz:


Jobs.cz (nejvíce otevřených pozic)

Tento portál patří k nejstarším inzertním portálům pro personalisty a zájemce o práci. Jobs pokrývá téměř všechna odvětví a kromě firem všech velikostí a zaměření tu najdeš i nabídky práce z korporací.

Právě otevřené pozice na Jobs.cz:


NoFluffJobs.com (Mzda u každé nabídky)

Portál specializovaný na nabídky práce v IT oboru. Jak již název napovídá, No Fluff Jobs chce prezentovat pracovní nabídky se vším podstatným a to včetně nabízené odměny.


Techloop.io (Firmy kontaktují kandidáty)

Vytvoř si podrobný profil na Techloopu a zaměstnavatelé tě budou sami oslovovat podle parametrů, které sis nastavil/a.


CoolJobs.cz (Tady si vybereš za pár let)

Portál agentury Cool People s nabídkami práce zaměřených na seniorní pozice. Většina nabídek na tomto portálu je cílená na seniorní pozice, ale dá se zde najít i nabídka pro juniory.

Skupiny na sociálních sítích

IT Jobs / Práce v IT na Facebooku

Facebooková skupina s inzercí firem z oblasti práce v IT. Toto je místo, kam můžeš napsat co hledáš a nabídnout své služby. Nezapomeň přiložit odkaz na svoje online portfolio. I tady tě mohou oslovit personalisté z různých firem nebo HR agentur.


Mezinárodní job boards

Disponuješ-li angličtinou, můžeš se porozhlédnout i po práci v zahraničí. Uvádímě několik portálů s nabídkami vzdálené práce z celého světa.

RemoteOK.com

We Work Remotely

Sleduj nás na Facebooku

Sleduj Coders Lab na Facebooku a začni odebírat novinky i zábavu z IT.

Mohlo by tě také zajímat

Další témata z IT oboru

Svět IT je rozmanitý a velmi obsáhlý. Je proto důležité zaměřit se z počátku na to podstatné. Přinášíme výběr toho nejdůležitějšího, co tě v IT může potkat, nebo na co se nás zájemci o kurzy často ptají.
Nevíš jistě, který kurz je pro tebe ten pravý?
Máš pochybnosti? Udělej si test tvých silných stránek a zjisti, která cesta je pro tebe nejlepší.